Brrrr...

Bara att hålla sig inne så gott det går idag, fy satan vilket snöoväder! Haha skulle gå ut med soporna och skotta bilen lite, trodde att jag skulle frysa ihjäl! All snö som jag borstade bort hamnade rakt i ansiktet, så jag gav upp samtidigt som jag stod och skratta och frös. Haha nää går inte ut igen om inget allvarligt hänt!

Jag skulle gå på sminkkurs på Karolinska idag, men jag ringde och avbokade den, undra om man hade kommit fram? Haha går man in på sl.se så är alla bussar inställda, pendeltågen går ibland och såklart blir det en massa förseningar på tunnelbanor. Så idag blir det inte mycker gjort...städat lägenheten i typ en timme, diskat och kelat med katterna.

Ikväll blir det umgås med syster och äta nåt gott, dock inte tre-rättersmiddag idag :0)

Imorgon är jag och Johan bjudna på Mello-middag hemma bästa Bella och Matz, trevligt trevligt :0)


På tisdag är det dags för min sista FEC-kur, (som det heter) sen kommer jag få en annan medicin som heter Taxotere som kan vara minst lika jobbig med biverkningar :0(
Förutom att man har samma biverkningar som nu, håravfall,uttorkade slemhinnor och tarmar, trötthet m.m.
Så kan det tillkomma biverkningar som t.ex. muskel och ledvärk i hela kroppen, missfärgade naglar som även kan lossna tillslut, svamp i munnen m.m. Det finns hur mycket som helst men förhoppningsvis så klarar man sig från det mesta. Peppar, peppar ta i trä!
Ingenting jag ser framemot men nu ska jag fokusera på att bli klar med sista FEC-kuren, det är 4 av 7 kurer, så sen är det ju inte så långt kvar.


Nu ska jag äta nån lunch! Ha det bra så länge allihopa <3


Längtar till sommar och sol!!!




Kommentarer
Postat av: Sari

Ja..vem behöver en sminkkurs när man kan få ett skägg och mustasch av snö?! Kanske ögonbrynen o fransarna i vitt också..

2011-02-11 @ 23:46:50
Postat av: Bella

Heeeeej Kampiz ååå va ni är fina på kortet.

Tack för igår ha d så kul idag så ringer jag å maria montazami sen svara då... puzz puzz

2011-02-13 @ 09:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0