16.e Maj 2011

YEESS!! Då va man klar med 7 st cellgiftsbehandlingar, fy faan vilken jobbig tid jag nu kommer lämna bakom mig och försöka att aldrig mer tänka på, det kommer ju aldrig gå att helt glömma, men det får sitta lååångt långt bak i huvudet!


Idag är jag stark, inte helt hundra, kan få som typ mjölksyra i hela benen,det känns som att dom domnar bort och ska ge vika om jag "anstränger mig" och går lite för fort eller böjer mig konstigt, domnar lite i fingrarna också. Det som säkert kommer sitta kvar som längst är den fantastiska halsbränna som helt plötsligt dyker upp, tur att man har bra tabletter för den.

Efterlängtat och lite skrämmande så gick jag tillbaka till jobbet i onsdags förra veckan, helt underbart!! Alla var så himla gulliga så det gick hur bra som helst och kändes toppen att vara tillbaka. Saknat er mina kära arbetskamrater <3

FLYTTAT har man också, bott här nu i 3 veckor och trivs verkligen bra än så länge, nytt och fräscht och jättefint, ny soffa, ny säng, nytt matbord NYTT NYTT NYTT ;0P Älskart!!

Imorgon är det dags för min första strålning, det ska bli spännande och se om det sliter på krafterna av att sitta och åka till sjukhuset varje dag i 7 veckor. ÄHHH det kommer jag klara galant, finns ingenting värre än cellgifter!

Jag återkommer minst en gång till och berättar om strålningen.

Nu ska jag tvätta i min nya tvättmaskin och stoppa in disk i min nya diskmaskin, det låter inte så kul kanske men har man varit utan dom så vet man hur mycket man saknar dom underbara manickerna ;0))

Mitt liv kommer aldrig att bli som förr, men jag ska se till att njuta så gott det går, så länge jag andas!

Kärlek och respekt <3 <3 <3 Speciellt till min älskade Johan som har varit den starke i vårt förhållande senast halvåret!RSS 2.0